Ontwerp

Wij geloven dat ieder mens in staat is om een positieve impact te maken op de planeet, om deze wereld mooier achter te laten dan dat die al was.

Wij begeleiden je om dit mogelijk te maken op jouw stuk(je) grond. Het is onze missie om zoveel mogelijk oppervlakte duurzaam te maken, zo 
droogtebestendig en onderhoudsarm mogelijk.

Wij komen ter plekke voor een intense brainstormsessie en een terreinanalyse. Dit wordt dan door het Commensalist-team uitgewerkt tot een gedetailleerd plan.

 

Aanleg & Onderhoud

Commensalist is een ontwerpbureau maar heeft partners verspreid over heel België die de duurzame aanleg en onderhoud voor hun rekening kunnen nemen. Dankzij ons netwerk kan je van a tot z bij ons terecht, wat je een gerust gevoel kan geven.

Niets weerhoudt je er natuurlijk van om zelf de handen uit de mouwen te steken! Er is niets dat zoveel voldoening geeft als zelf je tuin aanleggen!

 

Lezingen

Louis De Jaeger heeft vijf jaar de wereld rondgereisd, heeft op verschillende plekken in Frankrijk gewoond, komt op voor een duurzame toekomst, is een permacultuur-kenner, bezieler van ByeByeGrass.eu, promotor van voedselbossen en komt regelmatig in het nieuws.

Door zijn vele ervaringen op verschillende avonturen wereldwijd, heeft hij een kritische blik op de wereld en interessante inzichten en levenservaringen opgedaan.

Deze rijkdom en expertise deelt hij graag met een publiek om mensen te inspireren. Via de perspagina kan je zien waarover hij artikels schrijft, met welke projecten hij bezig is en wat zijn visies zijn.