Future-proof Landscape Design

Bedrijfsterreinen  – www.BedrijfGroen.be –

Heeft je bedrijf een tuin of een stuk groen? Zo ja, eerst en vooral proficiat met deze ongelofelijk asset. Sowieso heb je reeds een enorme meerwaarde. Het is wetenschappelijk bewezen dat het uitzicht van werknemers op enkele bomen of wat groen hen gelukkiger en productiever maakt waardoor ze zich meer kunnen inzetten voor het bedrijf. Ook heeft wat groen rond je bedrijfsgebouw(en) een integere impressie op je klanten.

Eetbaar bedrijf, leefbaar bedrijf
Maar waarom hou je het bij dat simpel grasveldje of die enkele bomen, terwijl er zoveel meer mogelijk is? Stel je voor dat je je bedrijf kan laten omringen door uniek ontworpen groen, een paradijs waar werknemers en/of klanten even tot rust kunnen komen. Waar er in de zomer zelfs vergadert kan worden, er tijdens de lunch kan genoten worden van een picknick? Dat werknemers, of het management, zich even kunnen opladen voor een speed-recharge.

Zou het niet fijn zijn dat je aan je klanten fruit kan aanbieden die afkomstig is van je eigen fruitbomen, of dat je werknemers voor een kleine snack wat lekkere bessen kunnen plukken?

Je wordt beloond door de staat
Het is een win-win situatie. Eerst en vooral is het uitermate belangrijk dat bedrijven een business of the future te worden en zich inzetten voor duurzaamheid. Zowel voor klanten als werknemers is het een enorm pluspunt voor je bedrijf. Verder zijn er tal van incentives, subsidies en belastingvoordelen die je motiveren om hierin te investeren.

Het is een investering in de toekomst van je bedrijf. Puur kapitalistisch gezien is er ook niets die meer opbrengt dan een boompje in de grond steken die, zonder toedoen van de mens, voor de rest van je leven fruit geeft.

B2B

Onze hoofdbezigheid is business to business.

Nieuwbouwprojecten, renovaties, woonwijken, appartementsblokken, co-housing, projectontwikkeling, steden, parken, daktuinen, groendaken, verticale tuinen, vijvers,…
You name it, if it’s green, we’re in.

Close Menu