Bedrijfsterreinen

Commensalist is ervaren in het ontwerpen van bedrijfsterreinen en campussen die variëren van enkele duizendenden vierkante meters tot enkele hectares. We helpen je graag verder: van ontwerp tot realisatie.

Heeft je bedrijf een tuin of een stuk groen? Zo ja, eerst en vooral proficiat met deze ongelofelijk asset. Sowieso beschik je reeds over een enorme meerwaarde. Het is wetenschappelijk bewezen dat het uitzicht van werknemers op enkele bomen of wat groen hen gelukkiger en productiever maakt waardoor ze zich meer kunnen inzetten voor het bedrijf. Ook heeft groen rond je bedrijfsgebouw(en) een integere impressie op je klanten.

Eetbaar bedrijf, leefbaar bedrijf
Maar waarom hou je het bij dat simpel grasveldje of die enkele bomen, terwijl er zoveel meer mogelijk is? Stel je voor dat je je bedrijf kan laten omringen door uniek ontworpen groen, een paradijs waar werknemers en/of klanten even tot rust kunnen komen. Waar er in de zomer zelfs vergaderd kan worden, er tijdens de lunch kan genoten worden van een picknick? Dat werknemers, of het management, zich even kunnen opladen voor een speed-recharge.

Zou het niet fijn zijn om je klanten fruit aan te bieden dat afkomstig is van je eigen fruitbomen, of dat je werknemers voor een kleine snack wat lekkere bessen kunnen plukken?

Het is een win-win situatie. Eerst en vooral is het uitermate belangrijk dat bedrijven een business of the future te worden en zich inzetten voor duurzaamheid. Zowel voor klanten als werknemers is het een enorm pluspunt voor je bedrijf.

Het is een investering in de toekomst van je bedrijf. Puur economisch gezien is er niets dat meer opbrengt dan een boompje in de grond steken dat, zonder toedoen van de mens, voor de rest van je leven fruit geeft.

B2B

Nieuwbouwprojecten, renovaties, woonwijken, appartementsblokken, co-housing, projectontwikkeling, steden, gemeentes, parken, scholen, daktuinen, groendaken, verticale tuinen, vijvers,…

You name it, if it’s green, we’re in.