Future-proof Landscape Design

Ontwerp

Als bedrijfsleider of tuineigenaar wil je zo snel mogelijk, zo’n goed mogelijk resultaat tegen de beste prijs. Wij doen ons best om nog net iets meer te leveren. Een tuin of bedrijfsterrein dat droogtebestendig en onderhoudsarm is. 

Wij komen ter plekke voor een intense brainstormsessie en een terreinanalyse. Deze info wordt door het Commensalist-team van tuin- en landschapsarchitecten uitgewerkt tot een gedetailleerd plan met bijhorende infobrochure.

 

Aanleg&Onderhoud

Commensalist is voornamelijk een ontwerpbureau maar heeft partners verspreid over heel België die de duurzame aanleg en onderhoud voor hun rekening kunnen nemen. Dankzij ons netwerk kan je van a tot z bij ons terecht, wat je een gerust gevoel kan geven.

Heb je een beperkt budget? Geen probleem, met enkele kleine ingrepen kan je je tuin of terrein reeds verbeteren, zo hoef je niet altijd beroep te doen op een ontwerpplan, al raden we je dit toch aan.

Niets weerhoudt je er natuurlijk van om zelf de handen uit de mouwen te steken of een aannemer in te schaken die je zelf kent.

 

Lezingen

Louis De Jaeger heeft jaren de wereld rondgereisd, heeft op verschillende plekken in Frankrijk gewoond, komt op voor een duurzame toekomst, is een permacultuur-kenner, is tuinconsulent en komt af en toe in het nieuws.

Door zijn vele ervaringen op verschillende avonturen wereldwijd, heeft hij een kritische blik op de wereld en interessante inzichten en levenservaringen opgedaan.

Deze rijkdom en expertise deelt hij graag met een publiek om mensen te inspireren. Via de perspagina kan je zien waarover hij artikels schrijft, met welke projecten hij bezig is en wat zijn visies zijn.

Zijn lezingen zijn binnen vele contexten relevant.

Close Menu